Ejendomsmægler i Slagelse

Står du foran at skulle sælge din bolig i Slagelse og omegn? Så er den bedste start typisk at få en salgsvurdering fra en ejendomsmægler. Der er mange ejendomsmæglere i Slagelse, især mange af de større kæder. I mange tilfælde kan det være smartest at vælge ejendomsmægler som er uafhængig og som kun må tjene penge på at sælge kundens bolig og intet andet. Som ejendomsmægler i Slagelse eller ejendomsmægler i Skælskør er det vigtigt at have et indgående kendskab til byen, dets opland, skoler, kulturtilbud mv.

Dødsbobehandling

At miste et familiemedlem hører til en af livets absolut største smerter. Ikke nok med at dette kan være ubærligt at gennemgå, står man pludseligt også med et større praktisk hyr at skulle styre. Det kan virke overvældende og arbejdet har store økonomiske konsekvenser. Det er derfor en fornuftig ide, hurtigst muligt, at antage en dødsboadvokat der kan bistå med dødsbobehandlingen, så man selv kan fokusere på sin sorg.

Boligfotograf

Står du foran at skulle have taget billeder af din lejlighed, hus, rækkehus, sommerhus eller måske dit kontor? Så har du måske opdaget hvor svært det faktisk kan være at finde en specialiseret boligfotograf. Du kan sagtens finde en fotograf – men er de ikke specialiserede i fotografering af boliger, så er det næsten lige meget. Du kan også finde store virksomheder der er specialiseret i at levere billeder til de store ejendomsmæglerkæder, problemet er blot at de kun servicerer store kunder.

Maler Frederiksberg

Der er mange grunde til at vælge en professionel maler når lejligheden, huset eller sommerhuset skal males. Resultatet bliver simpelthen blot bedre når man vælger en professionel maler. Leder du efter hjælp til at finde en maler i storkøbenhavn, herunder især på Frederiksberg, så kan vi anbefale Malerfirmaet Gulstorff.

En food truck til fest

Vi lever i en meget speciel tid hvad angår festlige begivenheder og andre slags større arrangementer. Restriktionerne der har til formål at mindske smittetrykket i forhold til COVID-19 har lagt en dæmper på hele mad og festival branchen.

I takt med at Danmark, såvel som resten af Europa – og verden for den sags skyld, er ved at åbne op vil der også være flere arrangementer i sommeren 2020. Langt flere end man måske havde frygtet ville være muligt for bare et par uger siden. Til mange af disse fester, såsom bryllypper, konfirmationer, fødselsdage eller ligenende vil der være et behov for levering af mad og forskellige slags catering løsninger.

Et oplagt bud på levering af mad til disse fester, hvor der tages højde for hygiejne og smittetryk vil være en food truck. En Food Truck vil typisk blive kørt ind i haven eller gården og der vil blive leveret mad direkte til folk. På den måde undgår gæsterne at være fælles om at røre al service til de forskellige slags retter mv.

Ønsker du at indhente tilbud på at leje en food truck og høre mere om pris, så kan vi anbefale Tacovognen.dk

Juridiske formularer

I takt med internettets fremmarch er det nu blevet nemt for forbrugeren at finde juridiske standardformularer til det de lige står og mangler. Før var disse skabeloner forbeholdt arkivskabet på gamle advokatkontorer, men nu tilbyder flere sites online at man for en billig penge, og meget hurtigt, kan købe en skabelon til egen udfyldning. Se blandt andet Legal Docs som tilbyder denne service.

Byggetilbud

Har I lige købt ny bolig? Så er det måske på tide at få sat handling bag jeres drøm om den store renovation af ejendommen. Før I begynder byggeriet anbefaler vi at der indhentes flere tilbud fra flere håndværkere før I vælger hvem der skal stå for arbejdet. Ved indhentning af tilbud før igangsættelse af byggeriet sikrer I, at den leverede ydelse sker til en konkurrencedygtig pris. Vi kan anbefale at du indhenter dit byggetilbud hos Findraadgiver.dk

Familieoverdragelse af fast ejendom

De fleste handler sker på sædvanlige markedsvilkår hvor køber og sælger ikke kender hinanden. Og så er der familieoverdragelser. Familieoverdragelser er, som begrebet afslører, overdragelse af fast ejendom mellem familiemedlemmer. Det sker tit at et familie er interesseret i at overtage en ejendom fra et andet familiemedlem, hvorfor at der selvfølgelig intet er til hinder for at man som familiemedlemmer kan foretage en handel.

Familieoverdragelser er dog hovedsaligt karakteriseret ved muligheden for at overdrage til en billigere pris end markedsprisen. Handler du naturligvis en stor interesse i at få mest muligt for ejendommen, hvorimod du ved handel med nærtstående personer måske har en interesse i at overdrage ejendommen til en lidt billigere penge. Det er derfor muligt at sælge en ejendom til et familiemedlem til en pris svarende til den sidst kendte offentlige ejendomsvurdering fratrukket 15 %. Man forældre vælger derfor at sælge sommerhuset billigt til ét eller flere af deres børn – somme tider endda helt vederlagsfrit ved oprettelse af gældsbrev og efterfølgende nedskrivning ved skattefri gavebeløb.

Køb af fast ejendom på Frederiksberg

Når du køber fast ejendom skal handlen berigtiges. Berigtigelse af en ejendomshandel indebærer at handlen bliver afsluttet i overensstemmelse med de vilkår der er aftalt i købsaftalen og den korrespondance der ligger til grund herfor. Sagt mere mundret, så er en berigtigelsen blot eksekveringen af din ejendomshandel indtil sidste punktum er sat.

Ved berigtigelse af en ejendomshandel sørger berigtigeren, som enten er jurist, advokat eller ejendomsmægler, at stå for korrespondancen med alle de parter der måtte være involveret i handlen. Dernæst kommer udarbejdelse af prøvetinglysningsresultatet, udarbejdelse af det endelige skøde (skødeskrivning), samt indhentning af underskrifter og den endelige tinglysning. Berigtigelsen er først afsluttet når der gives meddelelse om frigivelse af købesummen når sælgers lån er aflyst på ejendommen.

Læs mere om berigtigelse af fast ejendom – herunder ved køb af bolig på Frederiksberg her.

Såfremt du ikke har købertrøjen på, men derimod er i gang med at sælge din Bolig på Frederiksberg, så kan du finde din næste ejendomsmægler her.

Scroll to top